Logo Bouw Partner Jac Klijn Bouwmaterialen

Badkamers Waalwijk

BouwPartner Jac Klijn

Leverbetrouwbaarheid
en deskundigheid voorop

Jac Klijn is dé specialist als het gaat om badkamerbenodigdheden voor badkamers voor jou in Waalwijk. Wij bieden je alles wat je kunt gebruiken voor een badkamer renovatie, of dat nu als particulier is of als professional die de beste materialen zoekt. Gereedschap, badkamermeubels en nog veel meer; je vindt het bij ons. Zien we jou snel in onze badkamer winkel?

Laat je adviseren door een specialist

Bij Jac Klijn helpen we je graag met deskundig advies. Door onze jarenlange ervaring weten we precies wat in jouw situatie het beste & mooiste past.

We plannen graag een afspraak met je in, zodat we je van een passend advies kunnen voorzien.

Maak afspraak

Laat je inspireren met de woontrends

Ben je benieuwd naar onze collectie badkamers? Kom dan langs in onze showroom! Hier kun je meer dan genoeg inspiratie opdoen en voorzien we je graag van een goed advies.

Onze medewerkers leiden je graag rond en kunnen alles vertellen over onze badkamers.

Lees meer

Advies en badkamer inspiratie

Een badkamer renovatie kan behoorlijk uitdagend zijn. Je zult veel keuzes moeten maken en je staat voor behoorlijk wat uitdagingen. Niet getreurd, want wij zijn er om je te helpen met het selecteren van de beste badkamers voor jou uit Waalwijk. We hebben tal van professionals in huis die je de beste tips geven en die klaarstaan om je te voorzien van de badkamer inspiratie die je nodig hebt. Het uitzoeken van gereedschap om zelf een badkamer renovatie onder handen te nemen of het kiezen van tegels en badkamermeubels; ze weten precies hoe ze hier mee om moeten gaan. Wat zij van jou vragen? Een simpele uitleg van je vraag en je situatie. Zij kunnen jou op basis daarvan precies voorzien van het advies en de inspiratie die je nodig hebt.

Mede door onze jarenlange ervaring in de bouw weten wij bijvoorbeeld goed wat er komt kijken bij de praktische aspecten van een badkamer kopen. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan het installeren van een nieuw kraantje of het gebruik van de juiste schroeven voor je badkamerkastje. In onze badkamer winkel staan onze medewerkers al voor je klaar. Zien we je snel?

De meest luxe badkamer

Een beetje luxe is niet verkeerd. Je hebt hard gewerkt, dus mag je ook hard genieten. Een fijne, luxe badkamer helpt daar natuurlijk behoorlijk bij en dat snappen we. Daarom verdien jij het ook om een badkamer in Waalwijk te krijgen die voldoet aan je wildste dromen. Een bad met bubbels, de mooiste tegels, badkamermeubels die je in de meest exclusieve woontijdschriften ziet en ga zo maar door; in onze badkamerwinkel vind je het allemaal.

Als de beste badkamer specialist van het land helpen we je graag met het maken van een keuze omtrent een luxe badkamer. Dit betekent dat we alles in huis hebben om je een goede weergave te bieden van onze collectie, maar dat we ook diverse specialisten hebben die voor je klaarstaan om je te voorzien van een advies op maat. Gewoon, geheel vrijblijvend. Minder wil je toch niet?

Particulier, zakelijk en alles daartussenin

Jac Klijn is dé badkamer specialist voor particulier en bedrijf. In concreto vertaalt dat zich naar een uitgebreid assortiment, maar ook naar nog veel meer ándere mogelijkheden. Zo beschikken we over verscheidene experts die óók ooit in de (badkamer)bouw hebben gewerkt. Dit betekent dat zij je kunnen voorzien van vakkundig advies voor projecten waar je u tegen zegt, of voor eenmalige klusjes voor je eigen badkamer. Ook scheelt het dat onze voorraad altijd goed is aangevuld. Iets niet beschikbaar? Dat is een hoge uitzondering! Dat komt niet vaak voor en daar zijn we trots op, net als onze scherpe prijzen voor alle kwalitatief hoogwaardige spullen. Van badkamermeubels voor particulier en bedrijf tot aan gereedschap voor badkamer voor de échte professionals; wij hebben het voor je in huis.

De service van een badkamer kopen

Een badkamer kopen is niet zomaar iets. Het is een beslissing die je na veel wikken en wegen neemt en dat is oké. Wij begrijpen dat niet alleen, wij handelen er actief naar! Zo zorgen we ervoor dat je alles hebt om die keuze op een weloverwogen wijze te maken. Hierbij kun je natuurlijk denken aan het hierboven genoemde advies dat onze winkelmedewerkers vol plezier aan je uitbrengen, maar dat is niet alles!

afspraak maken?

  Advies nodig? Bel of mail ons

  BouwPartner Jac Klijn
  Amerikastraat 18
  5171 PL Kaatsheuvel

  T: 0416-280055info@jac-klijn.nl

  Verschillende stalen

  Zo hebben we ook verschillende stalen die je eens kunt meenemen om te bekijken of een materiaal, kleur of patroon wel écht goed bij je badkamer past. Op deze manier ben je in staat een keuze te maken die een blijvende impact heeft, en wel eentje waar je trots op bent. Uiteraard kun je dat ook al gewoon zien tijdens je bezoek aan onze showroom. Alles wat hier staat, ligt of hangt, is er om je een accuraat beeld te geven van de werking, look en feel van het product. Zo ben je hoe dan ook verzekerd van een product dat past bij je wensen en voorkeuren. Eerlijk en transparant zakendoen zit in ons bloed!
  Verder staan onze adviseurs altijd voor je klaar tijdens het gehele proces. Dit zorgt ervoor dat je er nooit alleen voor staat en dat je je nooit verloren voelt. Je voelt je gehoord, je voelt dat klanttevredenheid op nummer één staat en je voelt dat je hier vaker terugkomt als je een badkamer kopen moet.

  Alles in één

  Natuurlijk zijn we er trots op dat wij je de alles-in-éénoplossing aanbieden als het om badkamers in Waalwijk gaat. Zo vind je alleen de hoogste kwaliteit badkamermeubels als kastjes, wasbakken, kraantjes, baden en douches. Daar blijft het uiteraard niet bij. Gereedschap om de badkamer te installeren, materiaal om alles goed te bevestigen; het ligt voor je klaar. Eventueel in grote hoeveelheden, als je gebruik wilt maken van onze schaalvoordelen voor professionals in de badkamerbouw. Dit zorgt ervoor dat we een blijvende impact maken op iedere ondernemer of particulier die onze showroom een bezoekje brengt.

  De opties zijn bovendien eindeloos bij Jac Klijn. De combinaties die je kunt maken, zullen je misschien doen laten schrikken. Van moderne badkamers voor jou in Waalwijk tot iets klassieks dat aansluit bij al je wensen; we hebben het voor je. Een ruime collectie met sanitair, accessoires en meer vind je in onze badkamer winkel. Waarom al die moeite? Omdat een badkamer kopen een belangrijke keuze is natuurlijk! Je zult merken dat het ontzettend belangrijk is om een weloverwogen keuze te maken, want het zal je veel profijt opleveren in de toekomst. Een lekker bad nemen na een lange dag op het werk of een koude douche om de dag te beginnen; de eerste stappen worden genomen bij het shoppen van een badkamer bij Jac Klijn.

  Een prijs-kwaliteitverhouding zoals je dat nog niet kent

  Bij Jac Klijn vinden we het belangrijk dat je de juiste keuze maakt als het gaat om een luxe badkamer kopen, dat weet je inmiddels wel. Maar wat we als badkamer specialist óók heel belangrijk vinden, is jou een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding aanbieden. Je verdient een goede badkamer, maar je wilt er niet de hoofdprijs voor betalen en dat is logisch. Daarom zijn we fan van grootschalig inkopen én goed contact onderhouden met onze leveranciers.

  Zo hebben de specialisten die we daarvoor in dienst hebben de beste deals bedongen die de prijzen laag houden. We kennen alle spullen die we inkopen bij mensen die we ook kennen. Het resultaat? Een scherpe prijs voor wat je ook bij ons aanschaft. Gereedschap, een nieuw ligbad of meerdere badkamermeubels; je krijgt het voor een eerlijke prijs.

  Natuurlijk gaat de kwaliteit niet ten koste van die goede prijs. Integendeel, we zorgen ervoor dat alles van dusdanige kwaliteit is dat we het zelf óók wel in onze badkamer zouden willen. Bovendien geldt dat voor alles voor je badkamer; ook kozijnen en deuren badkamer specialist die je zoekt als het gaat om ook maar iets voor je badkamers in Waalwijk.

  Een bad, badkamermeubels, kozijnen of een kraan?

  Al je sanitair, gereedschap, meubels voor in je badkamer, kozijnen, deuren en meer zoekt; het is beschikbaar. Natuurlijk is dat best veel om in één keer te behappen. Daarom ga je gewoon gericht te werk in onze showroom. Alles staat schematisch weergegeven in het pand dat wij goed gevuld hebben. Op deze manier zie je snel waar je zijn moet en wat je nodig hebt.
  Uiteraard word je daarin ondersteund door een expert die gedurende het gehele proces voor je klaarstaat. Hij of zij helpt je met alles wat je maar wilt; van het uitkiezen van de goede kit voor tussen je tegels of een boor om tegels te verwijderen. Kortom, voor alles dat je nodig hebt voor je badkamer, ga je naar Jac Klijn. Lekker makkelijk, lekker kwalitatief en lekker goedkoop. Een uitgebreider en beter samengesteld assortiment vind je gewoon niet.

  Kom langs in onze showroom

  Je kunt ons natuurlijk geloven op ons woord, maar nog beter is het om zelf een kijkje te komen nemen! Kom daarom zeker langs in onze showroom. Je kunt gemakkelijk een afspraak inplannen in onze badkamer showroom om badkamers in de omgeving van Waalwijk te komen kopen. Hier vind je een overzichtelijke, stijlvolle weergave van alles dat we te bieden hebben. Binnen no-time vind je alles dat je nodig hebt voor je nieuwe project.

  Natuurlijk geven we je dan ook meteen al het advies dat je nodig hebt. Geef even aan wat je situatie is en wat je voorkeuren zijn. Voor ons is het bijvoorbeeld handig om te weten of je een particulier of ondernemer bent. Op basis daarvan komen we al een stuk verder, maar helemaal mooi is het als je laat weten wat je nodig hebt. De specialisten van Jac Klijn spiegelen je vervolgens alle keuzes voor die we voor je in petto hebben. Voor verdere vragen en voor een afspraak kun je het contactformulier op onze website gebruiken.
  Assortiment

  Zeker weten dat de juiste adviseur tijd voor jou heeft?

  BouwPartner Jac Klijn
  Amerikastraat 18
  5171 PL Kaatsheuvel

  T: 0416-280055info@jac-klijn.nlMaak afspraak