Logo Bouw Partner Jac Klijn Bouwmaterialen

Kozijnen

Wil jij je kozijnen vervangen of ben je als aannemer op zoek naar een groothandel om kozijnen bij te bestellen? Als je op zoek bent naar een deurkozijn of raamkozijn, ben je bij ons altijd aan het juiste adres. Bij Jac Klijn bieden we je kozijnen met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wij zijn er voor doe-het-zelvers, maar ook voor aannemers en klussers. Bovendien kunnen we je altijd van deskundig advies voorzien. Wij beschikken namelijk over jarenlange ervaring in de bouwwereld.
Offerte aanvragen

Laat je adviseren door een specialist

Bij Jac Klijn helpen we je graag met deskundig advies. Door onze jarenlange ervaring weten we precies wat in jouw situatie het beste & mooiste past.

We plannen graag een afspraak met je in, zodat we je van een passend advies kunnen voorzien.

Maak afspraak

Laat je inspireren met de woontrends

Ben je benieuwd naar onze collectie kozijnen? Kom dan langs in onze showroom! Hier kun je meer dan genoeg inspiratie opdoen en voorzien we je graag van een goed advies.

Onze medewerkers leiden je graag rond en kunnen alles vertellen over onze kozijnen.

Lees meer

Je kozijnen vervangen, renoveren of verven?

Wil je een nieuw houten deurkozijn of heb je een houten raamkozijn dat aan vervanging toe is? In de winkel van Jac Klijn hebben we alle benodigdheden in huis! Zo ben je bij ons aan het juiste adres als je bestaande kozijnen wilt opknappen, maar ook als je nieuwe kozijnen wilt plaatsen. In onze winkel hebben we het benodigde gereedschap, maar ook de kozijnen zelf kun je bij ons bestellen. Bovendien kun je zelfs bij ons terecht voor comfortabele en kwalitatieve werkkleding. Met onze hulp kun je dus altijd optimaal voorbereid aan de klus beginnen! Wij hebben een uitgebreid assortiment met producten. Zo vind je in ons assortiment ook alle producten die je nodig hebt om een houten kozijn te plaatsen. Bij de plaatsing van een kozijn is een goede voorbereiding essentieel. Zo komen stofmaskers, handschoenen en andere veiligheidsartikelen bijvoorbeeld goed van pas. Je kunt bij ons de werkkleding aanschaffen die je voor het project nodig hebt. Maar ook kun je bij ons terecht voor hout en ijzerwaren.

De uitstraling van je deurkozijn of raamkozijn

Je ramen en deuren hebben een grote impact op de sfeer in je woning. En de uitstraling van je ramen en deuren wordt ook grotendeels bepaald door je kozijnen. Het is dus niet onbelangrijk dat je over mooie kozijnen beschikt. Behalve dat een kozijn je woning tegen verschillende weersomstandigheden beschermt, komt er dus ook een esthetisch aspect bij kijken. Als je kozijnen strak zijn afgewerkt, heb je hier zowel binnen- als buitenshuis profijt van. Met de benodigdheden uit onze winkel slaag je er vast en zeker in om de kozijnen op deskundige wijze te plaatsen. Bovendien kunnen wij je ook van advies voorzien als je vragen hebt over de plaatsing van de kozijnen. Onze specialisten hebben zelf veel ervaring in de bouwwereld en weten dus precies waar ze het over hebben.

Zowel voor particulieren als voor professionals

Jac Klijn is niet alleen een groothandel voor professionals, maar ook dé bouwmarkt voor particulieren. Als aannemer of zzp’er kun je bij ons terecht voor al je benodigdheden. Omdat wij zelf ervaring hebben in de bouw, kunnen wij goed met je meedenken. Maar ook doe-het-zelvers kunnen bij ons terecht. Krijg je graag meer informatie over de plaatsing van je kozijnen? Dan denken onze vakmensen graag met je mee. Omdat we een groot assortiment hebben en ruime voorraden inslaan, kun je de meeste producten direct meenemen. Zo kun je jouw verouderde kozijnen al snel vervangen. Dankzij onze ervaring in de bouw weten we precies welke producten het best werken. Je kunt er dus van uitgaan dat je bij ons producten van hoge kwaliteit krijgt. Daarnaast hebben we goede banden met diverse gerenommeerde fabrikanten. Daardoor kunnen we onze producten ook tegen zeer scherpe prijzen aanbieden. Een houten deurkozijn of een houten raamkozijn? Daarvoor hoef je absoluut niet de hoofdprijs te betalen!

Het belang van goede kozijnen

Bij het opknappen van je woning denk je wellicht niet als eerst aan het vervangen van de kozijnen. Toch spelen de kozijnen wel degelijk een grote rol. Ze hebben niet alleen veel impact op de uitstraling van je woning, maar hebben ook een belangrijke functie. Als je kozijnen rot zijn of scheuren bevatten, kan dit veel problemen met zich meebrengen. Indien hier sprake van is, is het dus van belang om de kozijnen te repareren of te vervangen. Je kozijnen bieden ondersteuning aan je ramen en deuren. Zonder raamkozijn blijft een raam bijvoorbeeld niet goed op zijn plek zitten. Daarnaast vormen de kozijnen ook een barrière en voorkomen ze dat vuil en vocht in je woning binnenkomen. Ten slotte hebben kozijnen ook nog eens een isolerende functie. Op koude dagen voorkomen ze dat je woning snel warmte verliest, en op hete zomerdagen houden ze de warmte juist buiten.

Wanneer moet je je kozijnen vervangen?

Er zijn verschillende redenen om je kozijnen te vervangen. Zo kun je bijvoorbeeld een nieuw kozijn laten plaatsen om esthetische redenen. Ben je niet langer tevreden met de uitstraling van je raamkozijn of deurkozijn? Dan kun je ze eventueel nog schilderen, maar vervangen is ook een optie. Zo kun je kozijnen kiezen die volledig op jouw wensen aansluiten. Merk je dat er vocht of kou door je kozijnen komt? Dan kan ook dit een reden zijn om een mooi nieuw houten kozijn te plaatsen. Dit wil namelijk zeggen dat je bestaande kozijnen niet goed isoleren. Door nieuwe kozijnen aan te schaffen, kun je op de energiekosten besparen. Er ontsnapt dan namelijk minder warmte, waardoor je minder hard hoeft te stoken. Ook slijtage en ouderdom kunnen redenen zijn om de kozijnen volledig te vernieuwen. Dit gaat namelijk niet alleen ten koste van de uitstraling, maar ook van de functie van de kozijnen. Indien je kozijnen kapot zijn, kun je deze het best snel repareren of vervangen. Je loopt in dit geval namelijk ook meer risico op problemen als waterschade.
Afspraak maken showroom
Vakkundig
advies
Ruim
assortiment
Professionele
kwaliteit
Scherpe
prijsstelling
Sterk
eigen merk

Wat heb je nodig om een kozijn te plaatsen?

Het plaatsen van een nieuw kozijn doe je uiteraard niet zonder gereedschap. Als je van plan bent om nieuwe kozijnen te plaatsen, moet je er dus voor zorgen dat je over de juiste benodigdheden beschikt. Gelukkig hebben we bij Jac Klijn alle benodigdheden op voorraad. Belangrijk is om de kozijnen goed in te meten. Krijg je ook graag advies bij het inmeten van de kozijnen? Stel je vragen gerust aan onze specialisten! Wij helpen je graag verder. Met alleen meetmateriaal ben je er uiteraard nog niet. Je hebt bijvoorbeeld ook bevestigingsmateriaal nodig. Belangrijk is om kwalitatieve spijkers of schroeven met de juiste maten te gebruiken. Daarnaast heb je ook gereedschap nodig. In onze bouwmarkt vind je onder meer hamers, schroevendraaiers en boren. Maar ook kun je bij ons terecht voor kit en kitpistolen, zodat je alle kieren volledig kunt dichten.

Een houten kozijn verven

Het voordeel van kozijnen van hout is dat je ze kunt verven. Zo kun je een houten deurkozijn of raamkozijn eenvoudig de gewenste uitstraling geven. Wil je jouw kozijnen verven? Dan vind je bij Jac Klijn alle materialen die je hiervoor nodig hebt. Zo bieden we onder meer primers, kwasten, rollers, schuurpapier en tape aan. Wil je bestaande kozijnen overschilderen? Dan komen ook onze vulmiddelen en schoonmaakmiddelen goed van pas. Deze zijn namelijk belangrijk voor de voorbereiding van je kozijnen.

Een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Zowel particulieren als bedrijven zijn bij Jac Klijn verzekerd van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wij kopen onze producten en bouwmaterialen zelf in. Dankzij onze jarenlange ervaring in de bouw slagen we erin om de kwaliteit uitstekend te beoordelen. Bovendien hebben we ook goede banden met gerenommeerde fabrikanten. Daardoor kunnen wij de producten en bouwmaterialen tegen zeer scherpe prijzen aanbieden. Ook veel vakmensen kiezen specifiek voor Jac Klijn vanwege ons indrukwekkende assortiment en de scherpe prijzen. Wij bewijzen dat goede kozijnen niet duur hoeven te zijn. In ons assortiment vind je bovendien enkel kwalitatieve producten met een lange levensduur. Zo ben je met onze hulp altijd verzekerd van een goed eindresultaat, ongeacht het soort project waar je aan begint.

Je bent van harte welkom in onze showroom

Ben je benieuwd naar de verschillende soorten kozijnen die we je kunnen aanbieden? Dan raden wij je aan om onze showroom te bezoeken. Hier kun je deurkozijnen en raamkozijnen met verschillende afwerkingen bekijken. Zo kun je voor jezelf bepalen welke afwerking goed bij jouw woning of project past. Bovendien kunnen we je ter plaatse ook van deskundig advies voorzien. Niet alleen over de uitstraling van de kozijnen, maar bijvoorbeeld ook over de plaatsing en de benodigdheden. In onze showroom vind je overigens niet alleen kozijnen, maar bijvoorbeeld ook sanitair en badkamertegels. Heb je plannen om binnenkort ook je badkamer te verbouwen? Dan raden we je aan om de showroom eens goed door te lopen. Want ook hier kunnen wij je uitstekend bij van dienst zijn met onze producten!
Offerte aanvragen

Leverbetrouwbaarheid
en deskundigheid voorop

Wij hechten veel waarde aan een goede service

Bij Jac Klijn streven we graag naar een langdurige samenwerking. Wij zien graag dat je bij een volgend project nogmaals voor ons kiest. En dus ben je bij ons altijd verzekerd van de beste service. Krijg je graag advies bij het kiezen van geschikte kozijnen? Of heb je andere vragen voor onze specialisten? Stel ze dan gerust! Wij helpen je graag.

Maak een afspraak of neem contact op

Heb je vragen over onze kozijnen of over andere producten uit onze bouwmarkt? Of krijg je graag advies? Maak dan gebruik van ons contactformulier of plan een afspraak in bij onze showroom. We geven je graag een rondleiding door de showroom om je de verschillende mogelijkheden te laten zien!

KOZIJNEN OP MAAT

Bij Jac Klijn vind je alles voor nieuwe kozijnen. Of je nu zakelijk of als particulier bij ons binnen stapt, we verrassen je graag met ons grote assortiment en deskundige advies.
Afspraak maken

Advies nodig? Bel of mail ons

BouwPartner Jac Klijn
Amerikastraat 18
5171 PL Kaatsheuvel

T: 0416-280055info@jac-klijn.nl