Logo Bouw Partner Jac Klijn Bouwmaterialen

Bouwmarkt Loon op Zand

BouwPartner Jac Klijn

Leverbetrouwbaarheid
en deskundigheid voorop

Iedereen heeft op een gegeven moment wel wat nodig uit een bouwmarkt. Of je nou als particulier wil gaan klussen aan je woning of als zakelijke klant materialen nodig hebt. In dat geval is het wel zo prettig als je terecht kunt op een plek waar je zeker weet dat het goed geregeld is. Bij Jac Klijn zit je dan altijd goed. Of je nu komt voor een kleine aankoop of een grote aankoop, bij de bouwmarkt in Gemeente Loon op Zand staan wij altijd voor jou klaar. Kom gerust eens langs en kom erachter wat voor verschil wij voor jou en jouw klus kunnen maken.

Kom langs in onze bouwshop

REGULIERE OPENINGSTIJDEN BOUWSHOP
Maandag 07:00 - 17:30
Dinsdag 07:00 - 17:30
Woensdag 07:00 - 17:30
Donderdag 07:00 - 17:30
Vrijdag 07:00 - 17:30
Zaterdag 08:00 - 12:30
Zondag Gesloten

Laat je inspireren in onze bouwmarkt

Ben je benieuwd naar onze uitgebreide collectie? Kom dan langs in onze winkel! Hier kun je meer dan genoeg inspiratie opdoen en voorzien we je graag van een goed advies.

Onze medewerkers leiden je graag rond en kunnen alles vertellen over ons assortiment.

Lees meer

Bouwmaterialen en gereedschap voor elke soort klus

Bij Jac Klijn is het belangrijk dat je alles voor jouw klus kunt krijgen. Er is niets vervelender dan bouwmaterialen en gereedschap komen om er vervolgens achter te komen dat een deel niet te krijgen is bij de bouwmarkt. Daarom wordt ernaar gestreefd om voor alle denkbare klussen alles in huis te hebben. Op die manier kun je met slechts één stop bij de bouwmarkt in Gemeente Loon op Zand alles in huis halen wat je maar nodig kunt hebben. Of je nu als zzp’er of particuliere klant iets zoekt voor jouw klus, je zit bij Jac Klijn dus altijd goed.

Een goede voorbereiding is het halve werk

Hoewel een klus voor een groot deel bestaat uit het daadwerkelijk uitvoeren van de klus, is het niet zo dat de rest er niet toe doet. Zoals met heel veel dingen het geval is, is het ook bij het renoveren of onderhouden van een woning of pand zo dat een goede voorbereiding van ongelooflijk groot belang kan zijn. Door in één keer de juiste spullen en materialen aan te schaffen bij de bouwmarkt in de buurt van Loon op Zand van Jac Klijn, bespaar je namelijk enorm veel tijd. Verder kan het ook nog eens flink wat geld schelen. Mocht je namelijk geen goede voorbereidingen hebben getroffen, dan kan het zo zijn dat je misschien wel met een verkeerd materiaal aan het bouwen bent geslagen. Dit valt allemaal te voorkomen door advies te vragen van de professionals van Jac Klijn.

Vraag onze professionals altijd om advies

Hoewel je misschien best wel weet waar je mee bezig bent, kan het geen kwaad om af en toe eens wat hulp te vragen. Advies vragen klinkt misschien niet zo stoer, maar het is vaak een heel goede manier om je klus nog beter te laten verlopen. De professionals van Jac Klijn zijn namelijk als geen ander op de hoogte van wat er allemaal mogelijk is en kunnen jou dus altijd van passend en persoonlijk advies voorzien. Hoe klein de klus dus ook kan zijn, door gewoon eens te vragen naar de mogelijkheden en wat de beste optie is voor jouw klus, kun je een heel stuk wijzer worden.
Verder is het ook een manier om onaangename verrassingen te voorkomen. Tijdens het klussen kan er namelijk wel eens wat misgaan, maar door alles eerst te bespreken met de professionals van Jac Klijn, wordt de kans op een misstap een heel stuk kleiner. Zo kan advies vragen zowel tijd als geld besparen.

Zoek je spullen voor een nieuwe badkamer?

Een van de kamers in een woning waar nog weleens wat aan moet gebeuren, is de badkamer. Misschien ben je net verhuisd en is de badkamer totaal niet zoals jij het zou inrichten. Gelukkig zit je bij Jac Klijn dan op het juiste adres. In de bouwmarkt in Gemeente Loon op Zand is alles te krijgen om jouw huidige badkamer helemaal om te bouwen tot jouw droombadkamer. Of je nou op zoek bent naar een luxe ligbad voor in jouw badkamer of naar tegels die wat meer naar jouw smaak zijn, het is allemaal te vinden bij Jac Klijn.

Overigens kan het nog best lastig zijn om te bedenken wat er allemaal mogelijk is met jouw badkamer. In dat geval kan advies vragen aan onze professionals geen slecht idee zijn. Zij helpen jou graag met het beantwoorden van eventuele vragen en het geven van advies. Zo kun je met de hulp van de professionals van Jac Klijn de perfecte badkamer creëren.

Je kunt natuurlijk niet klussen zonder goed gereedschap

Een klus uitvoeren is iets dat niet aan iedereen is weggelegd. Als je echter een klein beetje handig bent ingesteld, kun je vaak al een heel eind komen. Het is dan wel van groot belang dat je goed gereedschap tot je beschikking hebt. Bij Jac Klijn is er daarom ongelooflijk veel keuze als het aankomt op gereedschap. Zo kun je kiezen uit de wat goedkopere gereedschappen, maar kun je ook gaan voor gereedschap voor professionals. Het hangt er vaak maar net een beetje vanaf wat voor klus het betreft en hoe vaak je een stuk gereedschap wil gaan gebruiken. Hiervoor kun je daarom altijd even advies vragen aan de professionals in de bouwmarkt in Gemeente Loon op Zand.

afspraak maken?

Voor de afdeling Bouwmaterialen in onze showroom (o.a. bakstenen, dakpannen, dakplaten, isolatieplaten) verzoeken wij u om een afspraak te maken.
Deze afdeling is geopend van maandag t/m vrijdag van 7.00 tot 17.30 uur.
Op zaterdag is de afdeling geopend van 8.00 uur tot 12.30 uur.

In onze bouwshop kunt u zonder afspraak binnenlopen voor o.a. schroeven, gereedschap, cement etc.

  Advies nodig? Bel of mail ons

  BouwPartner Jac Klijn
  Amerikastraat 18
  5171 PL Kaatsheuvel

  T: 0416-280055info@jac-klijn.nl
  Ook als professional ben je bij Jac Klijn aan het juiste adres. Het is namelijk echt niet zo dat alleen de doe-het-zelver bij ons welkom is. Mocht je op zoek zijn naar professioneel gereedschap voor jouw volgende klus, dan is dan bij onze bouwmarkt zeker ook te vinden. Kom eens langs om te zien waar je allemaal uit kunt kiezen of neem eens contact met ons op om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

  Materialen van Jac Klijn zijn van zeer goede kwaliteit

  Iets waar je op let als je materialen aanschaft, is natuurlijk de kwaliteit. Je wil je klus kunnen doen met materialen waarvan je zeker weet dat ze goed zijn. De kwaliteit van de materialen is daarom ook iets waar je op wil letten. Over het algemeen gaat men ervan uit dat dure materialen ook altijd beter zijn. Dit is echter lang niet altijd het geval. Misschien is een bepaald materiaal voor een bepaalde klus namelijk helemaal geen goed idee. Verder zijn de materialen van hoge kwaliteit bij Jac Klijn ook helemaal niet prijzig. Mocht je dus op zoek zijn naar bouwmaterialen voor een goede prijs, dan zit je bij de bouwmarkt in Gemeente Loon op Zand van Jac Klijn zeker goed.

  Overigens is het zo dat er bij Jac Klijn alleen maar materialen van goede kwaliteit te krijgen zijn. Wij streven er namelijk naar dat klanten dusdanig tevreden zijn met ons advies en onze spullen dat ze graag nog een keer terugkomen voor hun volgende klus. Of je dus een klus hebt waarbij je spullen nodig hebt voor water en elektra of een klus uitvoert waarbij je iets heel anders nodig hebt, je kunt het allemaal met een gerust hart kopen bij Jac Klijn.

  Zowel particuliere als zakelijke klanten zijn welkom bij Jac Klijn

  Er zijn ongelooflijk veel verschillende redenen te bedenken waarom je misschien bij onze bouwmarkt in Gemeente Loon op Zand langs wil komen. Wellicht ben je net verhuisd naar een nieuwe woning en moet er nog het een en ander gebeuren om de woning helemaal naar jouw smaak te maken. Zo kan het heel goed zo zijn dat je nieuwe deuren wil ophangen, maar ook je muren een vers laagje verf geven kan helemaal geen slecht idee zijn. Op die manier kun je je woning precies zo inrichten als jij wil en kan Jac Klijn daar alle benodigdheden voor leveren. Ook voor eventueel advies omtrent je verhuizing en alles wat je aan je nieuwe woning wil gaan veranderen, kun je altijd bij de professionals van Jac Klijn terecht.

  Verder is het natuurlijk ook mogelijk om bij Jac Klijn langs te komen als je als professional op zoek bent naar bouwmaterialen of gereedschap. Je moet deze spullen immers ergens vandaan halen en bij Jac Klijn helpen we je graag. Alle materialen zijn van zeer goede kwaliteit en de prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend. Op die manier hoef jij niet te veel te betalen en hoeven je klanten dus ook minder te betalen. Mocht je als zakelijke klant dus op zoek zijn naar een bouwmarkt in Gemeente Loon op Zand met oog voor jouw vragen en wensen, dan ben je bij Jac Klijn aan het juiste adres.

  Kom een keer langs in onze bouwmarkt in Gemeente Loon op Zand

  Of je nou al precies weet hoe je klus eruitziet of nog geen idee hebt wat je eigenlijk allemaal nodig hebt om je klus tot een goed einde te brengen, in onze bouwmarkt in Gemeente Loon op Zand kun je alles vinden wat je maar nodig zou kunnen hebben. Denk hierbij aan materialen en gereedschap om je badkamer te kunnen renoveren, maar ook aan rollers en verf om de muren van je woning een frisse en nieuwe uitstraling te geven. In de bouwmarkt van Jac Klijn is dit allemaal gemakkelijk te vinden. Verder kun je ons ook altijd benaderen als je vragen hebt of advies zoekt. De professionals van Jac Klijn zullen je dan zo snel mogelijk helpen met passend advies zodat jij je klus snel weer kunt voortzetten. Neem dus zeker eens contact met ons op of kom langs in onze bouwmarkt in Gemeente Loon op Zand.

  Contact

  Zeker weten dat de juiste adviseur tijd voor jou heeft?

  BouwPartner Jac Klijn
  Amerikastraat 18
  5171 PL Kaatsheuvel

  T: 0416-280055info@jac-klijn.nlAssortiment