Logo Bouw Partner Jac Klijn Bouwmaterialen

Bouwmarkt Rosmalen

BouwPartner Jac Klijn

Leverbetrouwbaarheid
en deskundigheid voorop

Een woning is nooit helemaal af. Er kan altijd wel het een en ander aan verbeterd worden. Mocht je op een gegeven moment tijd hebben om een paar klusjes op te pakken, dan wil je natuurlijk wel terecht kunnen bij een plek waar ze alles voor jouw klussen hebben. Met de bouwmarkt in de buurt van Rosmalen bij Jac Klijn zit je dan altijd goed. Of je nou op zoek bent naar spullen om je badkamer mee te verbouwen of naar spullen om je tuin eens mee onder handen te nemen, het is allemaal te vinden bij Jac Klijn.

Kom langs in onze bouwshop

REGULIERE OPENINGSTIJDEN BOUWSHOP
Maandag 07:00 - 17:30
Dinsdag 07:00 - 17:30
Woensdag 07:00 - 17:30
Donderdag 07:00 - 17:30
Vrijdag 07:00 - 17:30
Zaterdag 08:00 - 12:30
Zondag Gesloten

Laat je inspireren in onze bouwmarkt

Ben je benieuwd naar onze uitgebreide collectie? Kom dan langs in onze winkel! Hier kun je meer dan genoeg inspiratie opdoen en voorzien we je graag van een goed advies.

Onze medewerkers leiden je graag rond en kunnen alles vertellen over ons assortiment.

Lees meer

Alles voor jouw klus op één plek

Wanneer je een klus gaat uitvoeren, wil je natuurlijk niet telkens van hot naar her rijden om alle spullen te verzamelen. Daarom is het zo dat je bij Jac Klijn alles voor jouw klus kunt krijgen. Of je nou op zoek bent naar gereedschap om je klus wat gemakkelijker te maken of naar bouwmaterialen, het is allemaal gemakkelijk en snel te vinden in de bouwmarkt in de buurt van Rosmalen. Mocht je dus ook maar iets zoeken voor jouw klus als zzp’er of voor je eigen woning, kom vooral eens langs om te zien wat er allemaal te krijgen is.

Maak het jezelf gemakkelijk

Door bij Jac Klijn al je spullen te halen, maak je het jezelf zo gemakkelijk mogelijk. Een klus uitvoeren vereist namelijk nogal wat voorwerk en het verzamelen van alle materialen en al het gereedschap is heel belangrijk. Ondanks het feit dat je misschien zo snel mogelijk aan de gang wil gaan, is het verzamelen van al je spullen iets dat je niet kunt overslaan. Door dus gebruik te maken van het feit dat je bij de bouwmarkt in de buurt van Rosmalen bij Jac Klijn alles in één keer kunt halen, kun je jezelf tijd en geld besparen.

Betaal nooit meer te veel voor jouw bouwmaterialen

Naast het feit dat het praktisch is om alles bij dezelfde bouwmarkt in de buurt van Rosmalen te kunnen halen, zijn er nog veel meer redenen te bedenken om bij Jac Klijn te winkelen. Of je nu als particulier het een en ander nodig hebt of voor je bedrijf spullen komt inslaan, je verzekert jezelf van een uitstekende prijs door bij Jac Klijn alles voor je klus te halen. Dit gaat uiteraard niet ten koste van de kwaliteit van de spullen. Je kunt altijd vertrouwen op het feit dat de materialen van goede kwaliteit zijn. Mocht je dus wel goede materialen willen hebben, maar er niet te veel voor willen betalen, dan ben je bij Jac Klijn aan het juiste adres.

Verzeker jezelf van echt goede kwaliteit

Wie heeft gezegd dat goede kwaliteit altijd duur moet zijn? Wanneer je je spullen bij Jac Klijn haalt, is dit namelijk zeker niet het geval. Ondanks het feit dat je erg weinig hoeft te betalen voor de bouwmaterialen en alle andere spullen die je kunt gebruiken bij je klus, is het altijd zo dat je materialen van goede kwaliteit krijgt. Dit is iets waar de professionals bij Jac Klijn dan ook altijd voor zullen zorgen. Bij Jac Klijn is het namelijk zo dat je altijd voor een goede prijs hoogwaardige materialen moet kunnen krijgen. Zo kun je jouw klus met de hulp van Jac Klijn altijd tot een goed einde brengen.

Op zoek naar materialen voor een renovatie?

Een van de redenen waarom je voor de bouwmarkt in de buurt van Rosmalen voor Jac Klijn zou kunnen kiezen, is omdat je je huidige woning aan het renoveren bent. Uiteraard is dit iets dat je zou kunnen uitbesteden, maar als je zelf een beetje handig ingesteld bent, dan kun je zelf vaak ook al een heel eind komen. Voor de doe-het-zelver is er dan ook van alles en nog wat te vinden bij Jac Klijn. Op die manier geef je jezelf de beste kans om je woning succesvol te renoveren.

Je kunt echter ook altijd gebruikmaken van de bouwmarkt van Jac Klijn als je spullen nodig hebt als je een specialist bent. Wie weet word je wel ingehuurd door mensen die jou toevertrouwen om hun woning precies zo te maken als zij willen. In dat geval is het maar goed dat je bij Jac Klijn alles kunt krijgen om de klus zo goed mogelijk te klaren. Zo zorg jij voor tevreden klanten en kan Jac Klijn jou helpen om nog efficiënter te klussen.

afspraak maken?

Voor de afdeling Bouwmaterialen in onze showroom (o.a. bakstenen, dakpannen, dakplaten, isolatieplaten) verzoeken wij u om een afspraak te maken.
Deze afdeling is geopend van maandag t/m vrijdag van 7.00 tot 17.30 uur.
Op zaterdag is de afdeling geopend van 8.00 uur tot 12.30 uur.

In onze bouwshop kunt u zonder afspraak binnenlopen voor o.a. schroeven, gereedschap, cement etc.

  Advies nodig? Bel of mail ons

  BouwPartner Jac Klijn
  Amerikastraat 18
  5171 PL Kaatsheuvel

  T: 0416-280055info@jac-klijn.nl

  Maak je woning af met de juiste deuren

  Naast het feit dat je misschien het een en ander wil veranderen aan je badkamer of keuken, zijn er nog veel meer zaken die jouw aandacht vereisen. Zo kun je bij Jac Klijn ook uitstekend terecht als je op zoek zou zijn naar nieuwe deuren. Deuren moeten er natuurlijk voor zorgen dat je woning veilig is, maar het is ook van belang dat ze er mooi uitzien. Door eens langs te komen in de showroom kan ook jij de juiste keuze maken.

  Verder is er bij de bouwmarkt in de buurt van Rosmalen ook nog van alles te kiezen. Of je nou op zoek bent naar binnendeuren of mooie, stevige houten deuren, het is allemaal te krijgen. Zelfs als je alleen op zoek bent naar deurbeslag of hang- en sluitwerk, ben je bij Jac Klijn aan het juiste adres. Kom dus zeker eens langs als je vragen hebt of advies zou willen krijgen.

  Laat je adviseren door de professionals van Jac Klijn

  Iets aan een woning veranderen kan best een flinke stap zijn. Het kan daarom ook heel goed zo zijn dat je niet helemaal weet waar je moet beginnen. Zeker als je een doe-het-zelver bent, kan het geen kwaad om de professionals van Jac Klijn om advies te vragen. Ze helpen jou namelijk altijd graag met het uitvinden wat voor jou de beste optie is. Misschien ben je bijvoorbeeld op zoek naar een houtsoort die wel tegen een stootje kan voor de binnenkant van je woning. In dat geval kan een professional je vertellen welke soort hout het beste voor jouw klus gebruikt kan worden.

  Het belang van goed en passend advies

  Bij Jac Klijn draait het allemaal om goed advies. Door jou zo goed mogelijk te helpen met jouw klus, is de hoop er dat je de volgende keer weer bij Jac Klijn je spullen komt halen. Er wordt dan ook echt naar gestreefd om jou zo goed mogelijk bij te staan en te adviseren als je in de bouwmarkt in de buurt van Rosmalen langskomt. Het is dan ook echt aan te raden om advies te vragen, want op die manier zul je nooit materialen of gereedschap kopen die je eigenlijk niet nodig hebt. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan en geef je niet onnodig veel geld uit aan spullen die je achteraf gezien niet nodig had.

  Is het tijd voor een nieuwe kleur op de muren van je woning?

  Een van de zaken die je relatief gemakkelijk kunt veranderen, is de verf op je muren. Wanneer het tijd is om je woning aan te passen, is dit een van de opties die je zeker eens zou kunnen overwegen. Het is echter wel zo dat niet elke verf even goed is voor jouw muur. Advies inwinnen bij de professionals van Jac Klijn kan dan heel goed van pas komen. Op die manier kun je ervoor zorgen dat je in één keer de juiste verf koopt. Het hangt namelijk nogal van het type muur af wat de beste optie is.

  Verder is het bij een verhuizing altijd aan te raden om de muren even een nieuw laagje verf te geven. De kans is groot dat je de huidige kleuren op de muren namelijk niet zo mooi vindt. Smaken verschillen nu eenmaal en daarom is het maar goed dat je bij de bouwmarkt in de buurt van Rosmalen bij Jac Klijn alles kunt krijgen om jouw woning een geheel nieuwe uitstraling te geven. Of je nu op zoek bent naar rollers of verf zelf, de professionals van Jac Klijn kunnen je met alles helpen.

  Graag zien we je binnenkort in onze bouwmarkt in de buurt van Rosmalen

  Bij Jac Klijn streven we er altijd naar om klanten zo goed mogelijk te helpen. Dit vertaalt zich in een flinke hoeveelheid klanten die telkens maar weer naar onze bouwmarkt in de buurt van Rosmalen blijft komen. Wij hopen dat we jou daar binnenkort ook kunnen treffen. Op die manier kun je erachter komen hoe wij jou kunnen helpen met jouw klus en hopelijk kunnen wij je er dan ook van overtuigen om bij je volgende klus weer bij Jac Klijn je inkopen te doen.

  Voel je vrij om contact op te nemen of langs te komen

  Mocht je geïnteresseerd zijn in wat de professionals bij Jac Klijn voor jou kunnen betekenen, dan nodigen we je van harte uit om eens contact op te nemen. Wie weet kunnen de professionals je over de telefoon of met een mailtje helpen en anders ben je natuurlijk altijd welkom in onze bouwmarkt in de buurt van Rosmalen. Op die manier kun je ervoor zorgen dat je echt helemaal klaar bent voor jouw komende klus. We hopen je gauw te zien en te kunnen helpen.

  Contact

  Zeker weten dat de juiste adviseur tijd voor jou heeft?

  BouwPartner Jac Klijn
  Amerikastraat 18
  5171 PL Kaatsheuvel

  T: 0416-280055info@jac-klijn.nlAssortiment