Logo Bouw Partner Jac Klijn Bouwmaterialen

Deuren Tilburg

BouwPartner Jac Klijn

Leverbetrouwbaarheid
en deskundigheid voorop

Op zoek naar een deur die je interieur naadloos aanvult? Geen probleem, bij Jac Klijn is dat de standaard. Wij bieden onder meer binnendeuren van de hoogste kwaliteit aan, maar dan natuurlijk wel tegen een scherp prijsje. Op deze manier maken we een mooi, degelijk interieur voor ieder budget toegankelijk. Kom jij ook kijken in onze showroom? Als deurenspecialist helpen we je zonder moeite aan deuren in de regio Tilburg die bij je interieur, wensen en budget aansluiten. Dit staat uiteraard allemaal voor je uitgestald in de showroom waar je, na het maken van een afspraak, van harte welkom bent. Zien we je snel?

Offerte aanvragen

Laat je adviseren door een specialist

Bij Jac Klijn helpen we je graag met deskundig advies. Door onze jarenlange ervaring weten we precies wat in jouw situatie het beste & mooiste past.

We plannen graag een afspraak met je in, zodat we je van een passend advies kunnen voorzien.

Maak afspraak

Laat je inspireren met de woontrends

Ben je benieuwd naar onze collectie deuren? Kom dan langs in onze showroom! Hier kun je meer dan genoeg inspiratie opdoen en voorzien we je graag van een goed advies.

Onze medewerkers leiden je graag rond en kunnen alles vertellen over onze deuren.

Lees meer

Deurenspecialist Jac Klijn

Houten deuren, hang-en-sluitwerk van de hoogste kwaliteit en gereedschap om deuren te bevestigen; je vindt het bij ons in de showroom en bij onze vele betrouwbare partners. Wij zorgen ervoor dat het voor je klaarligt, jij hoeft het alleen nog maar uit te zoeken. Dit betekent bovendien dat je bij ons kunt kiezen uit echt álles wat te maken heeft met deuren. Op deze manier kun je ons zien als een soort one stop shop voor een (nieuwe) deur. Deuren in de buurt van Tilburg, die vind je bij ons hoe dan ook met het grootste gemak. Klassieke elegantie, een tijdloos design voor je tijdloze interieur, industrieel met een randje gewaagdheid; we laten onze collectie met alle plezier aan je zien.

Als specialist als het gaat om kennis en kunde is Jac Klijn dus de partner die je zoekt. Binnendeuren van de hoogste kwaliteit kunnen namelijk alleen optimaal ingezet worden als je daar de juiste kennis voor in huis hebt. Die bieden we je natuurlijk óók. Gratis, altijd, onvoorwaardelijk; je profiteert van de ervaring en kennis van onze specialisten die je kunnen helpen met het uitzoeken van deuren die bij je passen. Wat jij daarvoor nodig hebt? Alleen een globaal beeld van wat je zoekt. Als particulier of professional; je bent bij ons welkom om de ideeën in je hoofd vorm te geven en de deur(accessoires) aan te schaffen die je nodig hebt.

Houten deuren

Klassiek en tijdloos, de houten deur is al decennialang een favoriet van velen. En dat is niet gek; er zijn ontzettend veel voordelen aan verbonden. Ze bieden je een intieme sfeer en ze zijn duurzaam, maar ze staan ook gewoon ontzettend goed bij elk interieur. Op basis van die aantrekkingskracht en die mooie voordelen, hebben we een mooie collectie vol met deuren van hout voor je geselecteerd.
We zijn al onze leveranciers af gegaan om alleen het beste van het beste uit te zoeken. Met oog voor kwaliteit, detail, afwerking en design hebben onze specialisten een uitgebreide collectie voor je klaargezet. Vakmanschap staat hoog in het vaandel en dat zie je bij elke deur weer terug. Bovendien heb je genoeg keuze. Van notenhout tot eikenhout en van massief tot honingraat; bij ons in de showroom ligt het allemaal voor je klaar.

Deurbeslag

Deurbeslag? Alles wat in en rondom je deur opgehangen kan worden; het hang-en-sluitwerk. Best handig voor het functioneren, net zo belangrijk voor de esthetiek! Een goede afwerking is van noodzakelijk belang en dat vinden we bij Jac Klijn ook. Daarom hebben we een breed assortiment aan deurbeslag voor je klaarliggen. Scharnieren, hendels, beveiliging, deurklinken en ga zo maar door; is het voor je deur, dan hebben wij het.
Uiteraard heb je de mogelijkheid om dit naadloos af te stemmen op de door jou uitgekozen deur en je interieur. Ook dit is weer beschikbaar in een wijde variatie aan soorten, maten, stijlen en kleuren. We vinden het belangrijk dat jij de keuze hebt om een geheel eigen feel te krijgen bij je interieur en ook de details moeten daarom met de grootst mogelijke zorgvuldigheid worden uitgekozen.

Ons advies

Bij Jac Klijn vinden we het enorm belangrijk dat je krijgt wat je nodig hebt én waar je nog jarenlang tevreden mee bent. Dit betekent niet alleen dat je de keuze hebt uit een onwijs uitgebreid aanbod, maar ook dat je gebruik kunt maken van deskundig advies. Dit advies kun je altijd verwachten van de professionals die wij in dienst hebben. Zij hebben allen jarenlange ervaring met deuren in de regio Tilburg, maar ook met de rest van de industrie. Dit betekent dat zij je kunnen adviseren over alles wat zich in je huis bevindt. Van een badkamerinstallatie tot aan het uitkiezen van gereedschap om deuren te monteren; jij krijgt hoe dan ook de tips die je nodig hebt.

Dit advies kun je bij ons in de showroom krijgen, maar ook online. Als je langs wilt komen, kan dat na het maken van een afspraak. Je krijgt dan alle tijd die je nodig hebt om een goed beeld te krijgen van je benodigde items en/of het uitkiezen daarvan. Bovendien is het ook altijd mogelijk om ons vragen te stellen via mail of per telefoon. Op afstand zullen onze experts uiteraard óók hun uiterste best doen om je te voorzien van de antwoorden die je nodig hebt.

afspraak maken?

  Advies nodig? Bel of mail ons

  BouwPartner Jac Klijn
  Amerikastraat 18
  5171 PL Kaatsheuvel

  T: 0416-280055info@jac-klijn.nl

  Voor professional en particulier

  Professionals en particulieren zijn altijd welkom bij ons in de showroom. Bij Jac Klijn hechten we waarde aan een toegankelijke aanpak voor iedereen. Deurbeslag, houten deuren, gereedschap om deuren te monteren en ga zo maar door; het is verkrijgbaar voor de echte professional en voor de doe-het-zelver. Uiteraard is er geen verschil in kwaliteit. Je betaalt voor wat je krijgt en dat is kwaliteit, in elke situatie! Dit betekent bovendien dat het mogelijk is om zakelijk advies te krijgen, grootschalig in te kopen en gebruik te maken van de schaalvoordelen die je dat als ondernemer biedt. Als particulier profiteer je weer op je beurt van de meest professionele service en apparatuur, maar ook van scherp geprijsde artikelen.

  De aanschaf van jouw deur

  De aanschaf van binnendeuren gaat gepaard met het denken aan vele factoren. Als je niet weet waar je op moet letten, kan dat best lastig zijn. Gelukkig zijn wij er om je te adviseren. In de winkel, per mail of telefonisch, maar ook hier! Daarom raden we je aan om op de volgende dingen te letten als jij een nieuwe deur wilt kopen:

  • Stijl en ontwerp: Dit is uiteraard één van de belangrijkste factoren als je een deur gaat uitzoeken. Kies iets dat past bij de rest van je interieur, zowel qua stijl als qua afwerking en kleur. Zet alvast op een rijtje wat goed zou matchen, dan helpen onze experts je graag verder met een definitieve keuze.
  • Duurzaamheid: Duurzaamheid is de toekomst, ook dat begrijpen we bij Jac Klijn als deurenspecialist. Bij ons vind je uitsluitend de beste kwaliteit en dat zal je al een heel eind op weg helpen met het zoeken van een duurzame deur. Toch kun je er nog wat meer aan doen; let nauwkeurig op de afwerking, de functionaliteit en het beoogde gebruik van de deur. Zo gaan we samen een duurzame toekomst én samenwerking tegemoet!
  • Afmetingen: Natuurlijk, de afmetingen! Ook niet geheel onbelangrijk en daar adviseren we je ook graag over. Meet je deurposten op en kijk eens naar de dikte, breedte en hoogte die je mogelijk nodig hebt. Als je het niet zeker weet, kun je dit altijd aan onze adviseurs vragen.

  Eindeloos combineren

  Deuren in regio Tilburg kun je eindeloos combineren en daar gaat ons hart al sneller van kloppen. Kleuren, patronen, afwerkingen, groottes, materialen en ga zo maar door; er is ontzettend veel mogelijk. Dat laten we je graag zien in onze showroom, maar daar kun je alvast je steentje aan bijdragen. Kijk bijvoorbeeld eens naar de objecten, stijlen en materialen die zich in de kamer bevinden waar je een deur voor zoekt. Kijk vervolgens naar wat mooi bij elkaar zou staan en wat een aanvulling is voor je kamer, maar er wel naadloos in opgaat. Heb je een idee? Dan heb je een idee van de mooie combinaties die er gemaakt kunnen worden.

  Deze ideeën kun je helemaal tot leven brengen in onze showroom. Onze adviseurs lopen een rondje met je om je te begeleiden in het keuzeproces, maar dat is eigenlijk niet eens nodig! Onze winkel is namelijk zo ingericht dat je een schematische weergave krijgt van alles wat je nodig hebt. Deuren, materialen, kleuren, patronen en gereedschappen; ze liggen allemaal op één plek zodat je precies ziet wat er beschikbaar is.
  Offerte aanvragen

  Een afspraak maken

  Bezoekje aan Jac Klijn brengen voor deuren in de buurt van Tilburg? Geen probleem, maar maak wel even een afspraak! De beste hulp, een fullservice deurenwinkel en de scherpste prijzen voor professional en particulier; het kenmerkt ons allemaal. Daar zijn we trots op, dus laten we het je graag even zien. Je bent van harte welkom in onze showroom na het maken van een afspraak. Dit kun je doen via het contactformulier op onze site of door ons te mailen/bellen.

  Bovendien is het ook mogelijk om de vragen die je hebt online te stellen. Onze klantenservice helpt je graag met het een en ander voordat je langskomt. Op deze manier weet je precies wat je zoekt, kunnen wij je nóg sneller helpen en ben je nog sneller tevreden met de deur(en) die je zoekt.
  Assortiment

  Zeker weten dat de juiste adviseur tijd voor jou heeft?

  BouwPartner Jac Klijn
  Amerikastraat 18
  5171 PL Kaatsheuvel

  T: 0416-280055info@jac-klijn.nlMaak afspraak