Logo Bouw Partner Jac Klijn Bouwmaterialen

Deuren Waalwijk

BouwPartner Jac Klijn

Leverbetrouwbaarheid
en deskundigheid voorop

Ooit gedacht aan een nieuwe deur? Bij Jac Klijn hopen we van wel. We begrijpen namelijk hoe belangrijk het is om een goede deur te hebben. Het schermt je huis af van ongewenste binnentreders, het zorgt ervoor dat het niet te veel tocht én het brengt een geheel nieuwe impressie aan je woning. Binnendeuren, buitendeuren, deurbeslag; het is er allemaal belangrijk voor. Dat belang onderkennen we als geen ander en daarom hebben wij hier alles voor in huis. In onze showroom liggen hang en sluitwerk, houten deuren, gereedschap voor je deuren en nog veel meer voor je klaar.
Offerte aanvragen

Laat je adviseren door een specialist

Bij Jac Klijn helpen we je graag met deskundig advies. Door onze jarenlange ervaring weten we precies wat in jouw situatie het beste & mooiste past.

We plannen graag een afspraak met je in, zodat we je van een passend advies kunnen voorzien.

Maak afspraak

Laat je inspireren met de woontrends

Ben je benieuwd naar onze collectie deuren? Kom dan langs in onze showroom! Hier kun je meer dan genoeg inspiratie opdoen en voorzien we je graag van een goed advies.

Onze medewerkers leiden je graag rond en kunnen alles vertellen over onze deuren.

Lees meer

Onze houten deuren

Houten deuren zijn al ontzettend lang populair. Niet gek, gezien de knusse impressie en de goede functionaliteit. Ze zorgen altijd voor een goede werking, ze zijn niet te duur en ze gaan lang mee. Kortom; enorm veel voordelen en juist daarom zijn de houten deuren bij ons niet aan te slepen. Benieuwd naar welke deuren van hout wij aanbieden? Die vind je hieronder!

 1. Mahoniehout

Dit type hout staat bekend om haar luxe en donkere uitstraling. Dit maakt een deur van dit soort hout prachtig voor de luxe, landelijke interieurs. Bij voorkeur is dat in een grote woning, want een deur van mahoniehout maakt de ruimte wat knusser. Bovendien staat het erg goed in combinatie met natuurlijke, robuuste materialen in de rest van de woning. Ook de duurzaamheid en de structuur maken de binnendeuren van mahoniehout een geliefde keuze.  

 1. Eikenhout

Eikenhout is niet alleen voor deuren in trek, maar ook voor andere soorten meubels. Ook dit is niet verrassend; eiken geeft een mooie, zachte impressie in ieder interieur. Dit staat vooral erg goed in moderne interieurs van ieder soort kaliber. In combinatie met een afwerking waar de nerven nog goed zichtbaar in zijn, heb je een echte blikvanger voor je interieur! 

 1. Kersenhout

Een deur van kersenhout is een écht statement piece. Dit komt vanwege de lichte rode tint in het hout. De hardheid en het niet kromtrekken van de deur, de uniekheid van het hout zelf en de luxe uitstraling maken dit een écht unieke deur. Bij Jac Klijn laten we er graag een aantal zien in onze showroom.  

 1. Grenenhout

Last but not least; grenenhout. Dit relatief onbekende hout is enorm goed te betalen en dat doet niets af aan de indruk. Het ziet er precies uit zoals jij dat wilt vanwege de vele afwerkingsmogelijkheden. Wij zijn er fan van, jij ook? 

Eikenhout
Eikenhout is niet alleen voor deuren in trek, maar ook voor andere soorten meubels. Ook dit is niet verrassend; eiken geeft een mooie, zachte impressie in ieder interieur. Dit staat vooral erg goed in moderne interieurs van ieder soort kaliber. In combinatie met een afwerking waar de nerven nog goed zichtbaar in zijn, heb je een echte blikvanger voor je interieur!

Kersenhout
Een deur van kersenhout is een écht statement piece. Dit komt vanwege de lichte rode tint in het hout. De hardheid en het niet kromtrekken van de deur, de uniekheid van het hout zelf en de luxe uitstraling maken dit een écht unieke deur. Bij Jac Klijn laten we er graag een aantal zien in onze showroom.

Grenenhout
Last but not least; grenenhout. Dit relatief onbekende hout is enorm goed te betalen en dat doet niets af aan de indruk. Het ziet er precies uit zoals jij dat wilt vanwege de vele afwerkingsmogelijkheden. Wij zijn er fan van, jij ook?

Buitendeuren

Ook buitendeuren zijn enorm belangrijk. Hoe een binnendeur het interieur naadloos aanvult, is dat de taak van de buitendeur voor het exterieur. Ook hier ligt voor Jac Klijn een belangrijke taak voor het oprapen. Wij vullen in de markt het gat dat al jarenlang is gevallen; betaalbare, kwalitatieve, veilige deuren met de mooie uitstraling. Klinkt simpel en vrij noodzakelijk, maar dat is helaas niet zo gebleken! Wij besloten het anders te doen en te zorgen voor buitendeuren van de hoogste kwaliteit tegen scherpe prijzen. Als deurenspecialist voor alle deuren in regio Waalwijk, zijn wij dé partij voor een goede aanschaf van een nieuwe buitendeur.

Deze buitendeuren zijn allemaal zorgvuldig geselecteerd. Ons grote assortiment bestaat uitsluitend uit deuren die stevig, inbraakproof, mooi en betaalbaar zijn. Dat hebben ze allemaal gemeen, maar verder is er ontzettend veel variatie. In de praktijk zie je dat terug in vele verschillende soorten maten, afwerkingen, kleuren en materialen. Op deze manier maken we samen van je interieur én exterieur een plaatje dat zo in een woonblad kan.

De one-stop-shop voor deuren in de buurt van Waalwijk

Deuren in regio Waalwijk nodig of zoek je iets om deuren te monteren? Dat is allemaal beschikbaar bij Jac Klijn. Door ons uitgebreide assortiment is er altijd wel iets dat je aanspreekt. Die veelzijdigheid zit hem in de soorten, maten, kleuren en prijzen zoals je hebt kunnen lezen, maar ook in het type producten.

We hebben namelijk ook de schappen goed gevuld als het gaat om hang en sluitwerk en ander deurbeslag. Hierbij kun je denken aan de beste sloten en deurklinken, maar ook deurknoppen of iets anders. De kleinste details doen ertoe, zo blijkt maar weer.

Gereedschap voor je deuren in regio Waalwijk

Heb je even niets esthetisch nodig, maar wel behoefte aan praktische hulpmiddelen? Wij zijn je beste vriend! Als het om iets met deuren gaat, hebben we het voor je. Dat geldt dus ook voor gereedschap. Gereedschap van alle merken, verschillende functionaliteiten en verschillende prijsklassen vind je bij ons. Zoek je iets specifieks? Neem dan contact op via de klantenservice en dan helpen we je graag door te vertellen of we hebben wat je zoekt of niet.
Als je liever in de showroom komt om ons gereedschap te bekijken, kan dat natuurlijk ook. Je kunt dan gelijk zien of dit is wat je nodig hebt, of je nog iets anders kunt gebruiken en hoe dat in verhouding staat tot de producten waarop je het gereedschap gaat gebruiken. Wel zo handig, toch?

afspraak maken?

  Advies nodig? Bel of mail ons

  BouwPartner Jac Klijn
  Amerikastraat 18
  5171 PL Kaatsheuvel

  T: 0416-280055info@jac-klijn.nl

  Service van hoog niveau

  Houten deuren, deurbeslag, sloten voor je buitendeuren; we hebben het allemaal en dat weet je inmiddels! Maar ben je al op de hoogte van de services die we je bieden? De service bij Jac Klijn zorgt ervoor dat je áltijd hetgeen krijgt dat je zoekt en dat je dient. Geen poespas, maar gewoon geholpen worden met de grootst mogelijke mate van klantvriendelijkheid. Dit kun je eens ervaren door in onze showroom langs te komen en/of je vraag te stellen aan onze klantenservice.
  Onze experts zijn namelijk allemaal ervaren en professionals als het gaat om deuren. De keuze voor een goede deur, het monteren ervan, de grootschalige aanschaf als je als aannemer koopt; we adviseren je er allemaal graag over. Dit doen we met passie, een integere werkwijze en persoonlijke aanpak. Daarom horen we binnenkort met alle liefde aan wat je zoekt en waaraan de producten moeten voldoen. Op basis daarvan bieden we je als beste deurenspecialist van Nederland een gratis, onvoorwaardelijk advies op maat aan.

  Voor particulier en bedrijf

  Een nieuwe buitendeur voor je eigen huis? Een paar deuren omdat je binnenkort als zzp’er de deuren van je buren mag gaan plaatsen? Een grootschalige aanschaf van deuren, deurbeslag, gereedschap en houten deuren voor de bouw van een nieuwbouwwijk als aannemer? Allemaal geen probleem. Bij Jac Klijn zijn we gewend zaken te doen op dezelfde manier. Onafhankelijk van je situatie bieden we je een advies op maat, een integere wijze van zakendoen en de beste spullen.

  Bovendien zijn al onze producten lekker scherp geprijsd. Onze leveranciers doen net zo graag zaken met ons als wij met hen en met jou en daar belonen ze ons voor! In combinatie met onze werkwijze maakt dit ons dé partner die je zoekt voor deuren en alles daaromtrent. Zo hebben we in het verleden al vele particulieren, zzp’ers en grote bedrijven voorzien van de beste deuren in de buurt van Waalwijk.

  Het belang van een goede deur

  Goede buiten- en binnendeuren zijn enorm belangrijk voor iedereen. Waarom? Omdat ze er in eerste instantie voor zorgen dat je ongewenste bezoekers tegenhoudt. Daarbij kun je denken aan mensen, maar ook aan dieren! Je wilt daarom een stevige deur die binnentreders weerhoudt van het binnendringen in je huis, maar natuurlijk ook goed hang en sluitwerk. Dit vind je ook in ons uitgebreide assortiment. We hebben veel verschillende mogelijkheden, waarvan er vast eentje bij je deur past.

  Bovendien geven verschillende soorten deuren een mooie sfeer aan je woning. Luxueus, knus, modern, industrieel en ga zo maar door; het is een toevoeging aan het geheel dat je je ‘thuis’ kunt noemen. Afgestemd op de rest van je woning, zowel het exterieur als het interieur, maakt het dit een plek waar je na een lange dag graag weer thuiskomt. Mooie houten deuren en deurbeslag dat daarbij past; het staat klaar voor je in onze showroom.

  Jouw keuzeproces

  Wat voor deuren in regio Waalwijk je ook zoekt; we helpen je stap voor stap in het keuzeproces. Dit doen onze experts met een advies dat ze afstemmen op je wensen en je situatie. Dit kun je aan hen voorleggen als je een afspraak in de showroom hebt gemaakt, maar je kunt ook alvast contact opnemen via de klantenservice. Als deurenspecialist staan we gedurende het hele keuzeproces voor je klaar. Zien we je snel?

  Offerte aanvragen

  Maak een afspraak of stel je vraag

  Wil je een afspraak maken om langs te komen in de showroom van Jac Klijn? Geen probleem, onze specialisten staan te trappelen om je te helpen met het uitkiezen van gereedschap, binnendeuren, deurbeslag en nog véél meer. Je kunt dan een afspraak maken via het contactformulier op een tijd en datum die jou uitkomt. Wij komen dan zo snel mogelijk bij je terug met een bevestiging van de afspraak.
  Als je liever eerst nog het een en ander vraagt, kun je dat doen door contact op te nemen met de klantenservice. Ook die gegevens vind je op onze website. Bovendien is het mogelijk om te vragen of we iets (op voorraad) hebben, of we je kunnen helpen met een specifieke vraag en nog veel meer. Op maat, snel en betrouwbaar advies is wat je hoe dan ook kunt verwachten.
  Assortiment

  Zeker weten dat de juiste adviseur tijd voor jou heeft?

  BouwPartner Jac Klijn
  Amerikastraat 18
  5171 PL Kaatsheuvel

  T: 0416-280055info@jac-klijn.nlMaak afspraak