Logo Bouw Partner Jac Klijn Bouwmaterialen

Kozijnen Den Bosch

BouwPartner Jac Klijn

Leverbetrouwbaarheid
en deskundigheid voorop

Ben je op zoek naar kozijnen voor je woning in Den Bosch of omgeving? Jac Klijn is een groothandel in bouwmaterialen en bouwpartner van zowel bedrijven als particulieren. Zo beschikken we over een ruim assortiment materialen, gereedschappen, verf en randartikelen voor het volledig plaatsen, renoveren of afwerken van een houten raamkozijn of deurkozijn. Of het nu gaat om het restaureren van het kozijnwerk of het plaatsen bij een verbouwing. Jac Klijn heeft alle benodigdheden in huis, zodat je voorbereid aan de slag kunt gaan. Van doe-het-zelvers en vakmensen, tot aan bedrijven en particulieren. Bij Jac Klijn hebben we alles in huis, zodat je kunt rekenen op een geweldig eindresultaat. Onze medewerkers helpen je graag bij het kiezen van kozijnwerk en voorzien graag in deskundig advies. Van vragen over onze producten, tot aan complexere vragen omtrent het plaatsen of afwerken van een houten kozijn. Onze specialisten helpen je graag verder zowel in de winkel als online. Neem contact op bij vragen of kom langs in onze vestiging!
Offerte aanvragen

Laat je adviseren door een specialist

Bij Jac Klijn helpen we je graag met deskundig advies. Door onze jarenlange ervaring weten we precies wat in jouw situatie het beste & mooiste past.

We plannen graag een afspraak met je in, zodat we je van een passend advies kunnen voorzien.

Maak afspraak

Laat je inspireren met de woontrends

Ben je benieuwd naar onze collectie kozijnen? Kom dan langs in onze showroom! Hier kun je meer dan genoeg inspiratie opdoen en voorzien we je graag van een goed advies.

Onze medewerkers leiden je graag rond en kunnen alles vertellen over onze kozijnen.

Lees meer

Kozijnen voor je woning regio Den Bosch koop je bij Jac Klijn

Ongeacht het kozijnwerk dat je wilt gaan plaatsen, heeft Jac Klijn al het materiaal, gereedschap en benodigdheden voor zowel het plaatsen, renoveren en afwerken van kozijnen. Naast kozijnwerk kun je in onze winkel tevens terecht voor de aankoop van deurwerk, tegels, sanitair en diverse bouwmaterialen. Als bouwgroothandel hebben we een ruim assortiment en kopen we alles zelf in. Zo verzekeren we klanten voor enkel de beste kwaliteit tegen zeer scherpe prijzen.

Naast dat wij alle benodigdheden kunnen aanbieden, kun je rekenen op deskundig advies van onze medewerkers. Ongeacht het project, verbouwing of renovatie dat je wilt gaan realiseren, helpen we je graag aan de juiste producten en passend advies voor een geweldig eindresultaat. Zo geven je we je graag advies omtrent het plaatsen van een raamkozijn of deurkozijn, maar ook op ander gebied staan we voor je klaar in de winkel én online. Onze medewerkers zijn ware specialisten met veel ervaring in de bouw en geven graag antwoord op al je vragen. Op die manier kun je goed voorbereid aan de slag gaan!

Divers assortiment voor het plaatsen en afwerken van kozijnen

Bij Jac Klijn houden we een zeer divers assortiment aan, zodat je als bedrijf en particulier goed voorbereid aan de slag kunt gaan met de kozijnen van een woning regio Den Bosch. Zo vind je bij ons een ruim assortiment hout voor het plaatsen van kozijnwerk. We kopen enkel kwalitatief hout in en adviseren je graag omtrent het gebruik ervan. Er zijn veel mogelijkheden, zodat je verzekerd bent van een stevig en passend kozijnwerk voor je ramen en/of deuren. Een juiste afwerking kan ook zeker niet ontbreken. Bij Jac Klijn kun je terecht voor de aankoop van divers gereedschap, maar ook grondverf, primers, werkkleding, veiligheidsartikelen en andere randartikelen. Op die manier kun je volledig voorbereid aan de slag met het vervangen, renoveren en afwerken van de kozijnen van je woning in Den Bosch of omgeving. Onze medewerkers helpen je graag aan de juiste producten en adviseren je graag.

Voor elke bouwklus de juiste benodigdheden

Ongeacht het bouwproject, renovatie of verbouwing dat je wilt gaan realiseren, ben je bij Jac Klijn aan het juiste adres voor bouwmaterialen, gereedschap en randartikelen. Ben je van plan een houten deurkozijn of raamkozijn te vervangen? We helpen je graag aan het juiste hout, gereedschap en ijzerwaren voor het monteren van het kozijnwerk. Zo hebben we een ruim assortiment schroeven en spijkers, maar ook kit en kitpistolen voor het bevestigen van een houten kozijn. Uiteraard streven we ernaar om jouw bouwproject naar een succesvol eindresultaat te brengen. Mocht je vragen hebben over onze producten of vragen omtrent het plaatsen of afwerken van kozijnwerk, schroom dan niet om onze medewerkers aan te spreken. We helpen je graag verder!

Inspiratie opdoen? Bezoek onze showroom!

Ga je binnenkort aan de slag met het kozijnwerk, maar wil je eerst inspiratie opdoen? Bezoek dan onze showroom. Zo heb je een goede indruk van de mogelijkheden en helpen onze medewerkers je graag aan een geschikt kozijnwerk voor een deurkozijn of raamkozijn. Zo is er genoeg vergelijkingsmateriaal uitgestald en helpen we je graag bij het kiezen van een afwerking dat matcht met jouw woning en interieur. Ook als een badkamer renovatie of verbouwing op de planning staat, ben je van harte welkom in onze showroom. Vervolgens helpen we je graag aan de juiste producten en staan we altijd klaar voor vragen.

afspraak maken?

  Advies nodig? Bel of mail ons

  BouwPartner Jac Klijn
  Amerikastraat 18
  5171 PL Kaatsheuvel

  T: 0416-280055info@jac-klijn.nl

  Kwalitatief hout voor je raamkozijn of deurkozijn

  Voor het plaatsen van kozijnen kun je bij Jac Klijn regio Den Bosch terecht voor de aankoop van kwalitatief hout. Zo hebben we een divers assortiment hout, waaronder SLS-hout. SLS-hout is vurenhout dat uitermate geschikt is voor binnenkozijnen. Het hout is goed afgewerkt en tevens makkelijk bewerkbaar. Daarnaast heeft SLS-hout een hoge dichtheid, maar wel vrij licht van gewicht. Na het impregneren, lakken en verven is het hout tevens goed bestemd tegen invloeden van buitenaf en temperatuurwisselingen. Naast SLS-hout hebben wij ook grenenhout, tuinhout, gevelmateriaal en vurenhout. Kom langs en ontdek de mogelijkheden.

  Voor de doe-het-zelver en de professional

  Jac Klijn is een bouwgroothandel voor zowel de doe-het-zelver als de professional. Van een nieuwbouwproject tot aan het vervangen van kozijnwerk door houtrot. Bij ons vind je alle benodigdheden voor het plaatsen, renoveren en afwerken van kozijnen. Zo houden we altijd een ruime voorraad aan, zodat nabestellen in de meeste gevallen niet noodzakelijk is. Op die manier kun je particulier of bedrijf, direct aan de slag gaan. Dankzij onze expertise en ruime ervaring in de bouw, denken we dan ook graag je mee. Zo zijn bulkafnames mogelijk en voorzien we graag in deskundig advies, ongeacht de schaal van het project. Op die manier kun je als onervaren particulier, maar ook als vakkundig aannemer elk project tackelen.

  De isolerende eigenschappen van kozijnwerk

  Naast dat een kozijn een esthetische functie heeft, heeft het kozijnwerk tevens een isolerende functie. Door gebruik van hoogwaardig materiaal en een juiste afwerking, zorgt een geplaatst deurkozijn of raamkozijn voor een strakke uitstraling van zowel buiten als binnen, maar zorgt het ook voor isolatie. Zo zorgt het kozijnwerk ervoor dat warmte in je woning blijft op koudere dagen en houdt het de warmte juist buiten op warmere dagen. Het resultaat is een energie-efficiënte woning en wooncomfort. Aangezien er geen kieren, openingen of scheuren in de kozijnen zitten, zal de energierekening meevallen. Daarnaast heeft het kozijnwerk een geluidsisolerende werking. Door een goede afdichting zal geluid gedempt worden. Het tijdig vervangen van kozijnen is dan ook van essentieel belang.

  Een kozijn dat matcht met jouw interieur

  Wat voor kozijnen je ook in gedachten hebt, bij Jac Klijn regio Den Bosch vind je de inspiratie en benodigdheden voor het plaatsen, renoveren en afwerken van het kozijnwerk van ramen en deuren. Het gekozen kozijnwerk heeft een grote invloed op de afwerking van je woning. Zo is de gekozen kleur van belang, maar ook het type hout heeft een invloed. Kies je voor een glanzende laklaag of juist een matte? Het uitzoeken van de juiste grondverf of primer is dan ook van essentieel belang. Onze medewerkers helpen je graag bij het uitzoeken van geschikte combinatie, zodat je verzekerd bent van een gewenst resultaat.

  Houten kozijn vervangen?

  Overweeg je een kozijn te gaan vervangen? Bij Jac Klijn kun je terecht voor alle benodigdheden en hoogwaardige producten, om voorbereid aan de slag te kunnen gaan. We streven ernaar je te voorzien in enkel het beste advies, zodat je kunt uitkijken naar een prachtig eindresultaat. Onze specialisten staan zowel in onze vestiging als online klaar voor al je vragen. Van de voorbereiding en aankoop van producten, tot het plaatsen en afwerken van het kozijnwerk van jouw woning. Jac Klijn is dé bouwpartner regio Den Bosch.

  Offerte aanvragen

  Bezoek onze winkel

  Een goede afwerking van de kozijnen van je woning in Den Bosch of omgeving is onmisbaar. Dat begint al bij de juiste afmetingen voor het te plaatsen kozijnwerk, maar ook de bevestiging en het verven. Bij Jac Klijn beschikken we over een ruim assortiment verfbenodigdheden zoals kwasten, schuurpapier, primers en uiteraard grondverf. Zo is het van essentieel belang om een houten kozijn te voorzien van een goede laag grondverf. Dit zorgt niet alleen voor een strakke afwerking, maar beschermt het tevens tegen invloeden van buitenaf. Jac Klijn beschikt over een ruim assortiment aan hoogwaardige artikelen, zodat je zorgeloos een kozijn kunt vervangen. Zo voeren we enkel de beste merken en garanderen we zeer goede prijs-kwaliteitverhouding voor onze producten.
  Ga je als doe-het-zelver aan de slag met het plaatsen of renoveren van je kozijnen regio Den Bosch? Of wil je als bouwbedrijf een bulkafname doen? Jac Klijn denkt graag met je mee. Met een ruim assortiment en een showroom ter inspiratie, is Jac Klijn dé bouwpartner in de regio. Bij ons kun je terecht voor alles omtrent kozijnwerk, maar ook voor bouwmaterialen, gereedschap, werkkleding en diverse producten voor een badkamerverbouwing of renovatie. Kom langs bij onze vestiging of stel je vraag via de website. We kunnen je snel tot dienst zijn!
  Assortiment

  Zeker weten dat de juiste adviseur tijd voor jou heeft?

  BouwPartner Jac Klijn
  Amerikastraat 18
  5171 PL Kaatsheuvel

  T: 0416-280055info@jac-klijn.nlMaak afspraak