Logo Bouw Partner Jac Klijn Bouwmaterialen

Kozijnen Waalwijk

BouwPartner Jac Klijn

Leverbetrouwbaarheid
en deskundigheid voorop

Wil je de kozijnen van je woning in Waalwijk gaan vervangen? Dan ben je bij Jac Klijn aan het goede adres. Met onze producten en professioneel advies, is de klus zo geklaard. We verwelkomen je van harte in onze vestiging, waarbij je alle benodigdheden kunt vinden om een houten deurkozijn of raamkozijn eenvoudig te vervangen, renoveren of verven. Daarnaast kun je bij Jac Klijn altijd rekenen op aankoopadvies en/of advies bij het plaatsen of renoveren van elk type kozijn.
Offerte aanvragen

Laat je adviseren door een specialist

Bij Jac Klijn helpen we je graag met deskundig advies. Door onze jarenlange ervaring weten we precies wat in jouw situatie het beste & mooiste past.

We plannen graag een afspraak met je in, zodat we je van een passend advies kunnen voorzien.

Maak afspraak

Laat je inspireren met de woontrends

Ben je benieuwd naar onze collectie kozijnen? Kom dan langs in onze showroom! Hier kun je meer dan genoeg inspiratie opdoen en voorzien we je graag van een goed advies.

Onze medewerkers leiden je graag rond en kunnen alles vertellen over onze kozijnen.

Lees meer

Alle benodigdheden voor het vervangen, renoveren en verven van kozijnen

In de winkel van Jac Klijn vind je alle benodigdheden voor het plaatsen, renoveren en verven van kozijnen. Zo kan het voorkomen dat de kozijnen van je woning in Waalwijk toe zijn aan vervanging of je gaat aan de slag met een verbouwing of een renovatie. Of het nu gaat om een houten deurkozijn of een raamkozijn. Bij Jac Klijn vind je alle benodigdheden om goed voorbereid aan de slag te gaan. Van hout & plaat, ijzerwaren en werkkleding, tot aan bouwchemie, gereedschap en accessoires. Jac Klijn is de bouwpartner!

Dankzij ons ruim assortiment hebben we altijd de juiste producten om op een goede manier een deur- of raamkozijn te plaatsen. Dat begint al bij de voorbereiding, zodat je op een veilige manier aan de slag kunt gaan. Goede werkkleding, veiligheidsartikelen, handschoenen en stofmaskers zijn dan ook raadzaam als je een kozijn wilt gaan vervangen. Daarnaast ben je bij Jac Klijn verzekerd van kwalitatief hout en ijzerwaren.

De plaatsing en afwerking van de kozijnen van je ramen en deuren zijn van essentieel belang. Naast dat het noodzakelijk is, oogt een goed afgewerkt kozijn strak in de ruimte. Daarnaast bieden kozijnen uiteraard constructieve ondersteuning en is het een weerbestendige barrière. Bij Jac Klijn kun je terecht voor alle benodigdheden, zodat je verzekerd bent van een goed geplaatst kozijn.

De groothandel voor zowel particulieren als professionals

Jac Klijn is de groothandel voor het vervangen, renoveren of plaatsen kozijnen. Als je graag kozijnen wilt gaan vervangen in of rondom Waalwijk, dan is Jac Klijn de bouwpartner, waarbij je zowel als particulier als professional terecht kunt voor alle benodigdheden. Zo kun je als aannemer, zzp’er of bouwbedrijf bij ons terecht, maar ook als je als particulier een houten deur- of raamkozijn wilt gaan plaatsen, ben je bij Jac Klijn aan het juiste adres. Onze specialisten hebben veel ervaring en kunnen je altijd voorzien van passend advies. Bovendien hebben we een groot assortiment en houden we altijd ruime voorraden. Op die manier is bestellen vaak niet nodig en kun je de benodigdheden direct meenemen. Bij Jac Klijn ben je verzekerd van kwalitatief materiaal tegen zeer scherpe prijzen.

Waarom tijdig een kozijn vervangen?

Het vervangen van een deurkozijn of een raamkozijn is een secuur klusje. Een kozijn heeft meerdere functies in een woning en als er sprake is van rot, scheuren of andere problemen, dan kan dat snel gevolgen hebben. Allereerst zorgt een kozijn voor een goede ondersteuning van ramen en deuren. Zo biedt een kozijn structurele ondersteuning, zodat glas stevig wordt vastgehouden in een raamkozijn en een deur stevig blijft vastzitten in de muuropening. Daarnaast dient een kozijn als een barrière tussen de binnen- en buitenomgeving. Een kozijn sluit immers openingen goed af, zodat regen, wind, stof en ander vuil geen kans krijgen om naar binnen te komen.

Isolerende werking

Kozijn zorgen tevens voor isolatie. Zo gaat een goed geplaatst kozijn warmteverlies tegen op koudere dagen, maar houdt het juist warmte buiten bij warmere dagen. Op die manier wordt er ook bijgedragen aan een energie-efficiënte woning. Naast isolatie tegen kou of warmte, zorgt een kozijn ook voor geluidsisolatie. Uiteraard ogen strak geplaatste kozijnen met een mooie afwerking natuurlijk goed van zowel binnen als buiten. Ze dragen uiteraard mee in de algemene uitstraling en daar heb je als bedrijf als particulier vaak de eigen hand in. Bij Jac Klijn vind je alles voor het plaatsen van kozijnen. Of het nu gaat om een houten deurkozijn of een raamkozijn. Jac Klijn heeft de juiste benodigdheden op voorraad en geeft je graag professioneel advies.

Kwalitatief hout voor je houten deurkozijn of raamkozijn

Bij Jac Klijn houden we een groot assortiment hout aan. Zo kun je bij ons terecht voor de aankoop van vurenhout en grenenhout, maar ook tuinhout, plaatmateriaal en gevelbekleding. Vurenhout, waaronder SLS-hout, is perfect hout voor constructieve doeleinden. Denk bijvoorbeeld aan kapconstructies, binnenkozijnen en regelwerk. Vurenhout is bovendien gemakkelijk te bewerken en is na beitsen, lakken, verven en impregneren, bijzonder resistent tegen invloeden van buitenaf. Als je van plan bent de kozijnen van je woning in Waalwijk of omgeving te vervangen, dan kun je bij Jac Klijn terecht voor kwalitatief hout en andere benodigdheden, voor een zeer goede prijs.

afspraak maken?

  Advies nodig? Bel of mail ons

  BouwPartner Jac Klijn
  Amerikastraat 18
  5171 PL Kaatsheuvel

  T: 0416-280055info@jac-klijn.nl

  Benodigdheden voor het plaatsen van kozijn

  Als je aan de slag wilt gaan met het plaatsen van een kozijn, dan zijn er wat essentiële benodigdheden. Bij Jac Klijn kun je alle tools vinden, zodat je voorbereid aan de slag gaat met de kozijnen. De voorbereiding begint al bij goed meetgereedschap. Het plaatsen van een houten deurkozijn of raamkozijn, is een secuur werkje. Een meetlint en/of rolmaat is dan ook van essentieel belang, zodat je de juiste afmetingen hebt van het te plaatsen kozijn. Omdat kozijnen tevens constructieve eigenschappen hebben, is het van belang om de kozijnen waterpas te plaatsen. Voor de bevestiging van het kozijn is het raadzaam om een kwalitatieve spijkers en/of schroeven te gebruiken. Wat voor hout of materiaal je ook wilt bevestigen. Jac Klijn heeft een uitstekend assortiment en onze medewerkers adviseren je graag. Indien nodig hebben we tevens een ruim assortiment hamers, boren en schroevendraaiers, maar ook kit en kitpistolen voor het dichten van kieren en openingen.

  Het verven van een kozijn

  Ook ben je bij Jac Klijn aan het goede adres voor alle verfbenodigdheden. Dat begint al bij een grote selectie hoogwaardige verf geschikt voor het gebruik op hout en materiaal voor kozijnen. Bij een nieuw kozijn is een hoogwaardige grondverf of primer altijd van belang. Bij Jac Klijn hebben we tevens een groot assortiment kwasten, rollers, schuurpapier, tape, veiligheidsuitrusting, vulmiddelen voor oneffenheden en schoonmaakmiddelen. Alle benodigdheden, zodat je aan de slag kunt gaan met het verven van je kozijnen.

  Kom langs voor advies

  Wil je graag kozijnen gaan plaatsen of vervangen in Waalwijk of omgeving? Je kunt altijd bij ons terecht voor deskundig advies. Onze medewerkers hebben veel ervaring en productkennis, zodat je de juiste tools in handen krijgt voor de klus. Of je nu een doe-het-zelver bent of werkt als zzp’er, Jac Klijn heeft alle benodigdheden voor het renoveren of plaatsen van een houten raamkozijn, deurkozijn of ander soort kozijnen van je woning in Waalwijk. We helpen je graag bij het uitkiezen van hout, maar ook gereedschappen en randartikelen.

  Bekijk de mogelijkheden in onze showroom

  Ga je binnenkort de kozijnen van je woning renoveren of vervangen? Ter inspiratie verwelkomen we je van harte bij onze showroom. Je vindt er raamkozijnen, maar ook deurkozijnen met verschillende afwerkingen. Zo krijg je een goed idee wat mogelijk is en helpen we je graag aan de verschillende producten, zodat je zelf aan de slag kunt. Onze medewerkers geven je graag advies op basis van jouw wensen en behoeften. Bij vragen vooraf kun je uiteraard contact opnemen met onze klantenservice of vul de gegevens in van het contactformulier op de website.

  Altijd een goede prijs-kwaliteitverhouding

  Jac Klijn is een groothandel waarbij je, zowel als particulier als professional, terecht kunt voor diverse kwalitatieve bouwmaterialen. Bij ons ben je altijd verzekerd van een goede prijs-kwaliteitverhouding. Zo kopen we onze bouwmaterialen zelf in, zodat de eindklant verzekerd is van een goede prijs. Het plaatsen of vervangen van de kozijnen van je woning in Waalwijk hoeft niet duur te zijn. Al vele vakmensen kozen voor Jac Klijn vanwege ons assortiment tegen scherpe prijzen. Door onze ervaring en expertise selecteren we alleen de meest duurzame producten, zodat je verzekerd bent van een goed eindresultaat, ongeacht de klus die je aangaat. Naast dat wij alles in huis hebben voor het vervangen, renoveren en verven van kozijnen, kun je ook bij ons terecht voor een groot assortiment sanitairproducten. Bij Jac Klijn ben je verzekerd van kwalitatieve producten voor zeer schappelijke prijzen.
  Offerte aanvragen

  Bezoek onze winkel

  Ben je van plan om de kozijnen van je woning in Waalwijk of omgeving te vervangen? Bij Jac Klijn ben je van harte welkom. Met een divers assortiment, uitstekende service en deskundig advies, wordt elke klus makkelijk. Bij Jac Klijn hechten we veel waarde aan onze dienstverlening. Onze medewerkers hebben veel ervaring in de bouw en staan klaar voor al je vragen, zodat je zelfverzekerd aan de slag kunt gaan met het plaatsen van een houten deurkozijn of raamkozijn.
  Als je graag een deurkozijn of raamkozijn wilt gaan plaatsen of renoveren, dan heten we je van harte welkom in onze vestiging. Uiteraard staan onze medewerkers klaar voor al je vragen omtrent producten, maar ook complexere vragen tackelen we graag. Voor inspiratie kun je terecht bij onze showroom en voor alle benodigdheden en advies, kun je terecht in onze winkel, zodat je goed voorbereid houten kozijnen kunt gaan vervangen of renoveren in Waalwijk of omgeving.
  Assortiment

  Zeker weten dat de juiste adviseur tijd voor jou heeft?

  BouwPartner Jac Klijn
  Amerikastraat 18
  5171 PL Kaatsheuvel

  T: 0416-280055info@jac-klijn.nlMaak afspraak