Logo Bouw Partner Jac Klijn Bouwmaterialen

Kozijnen Kaatsheuvel

BouwPartner Jac Klijn

Leverbetrouwbaarheid
en deskundigheid voorop

Ben je van plan de kozijnen van je woning in Kaatsheuvel te vervangen of te renoveren? Kom dan naar bouwpartner Jac Klijn. Met een uitgebreid assortiment aan benodigdheden en het deskundig advies van onze medewerkers, wordt elke klus een eitje. We verwelkomen je dan ook van harte in onze vestiging als je binnenkort een kozijn, zoals een houten deurkozijn of raamkozijn, wilt gaan vervangen. Onze medewerkers geven je graag aankoopadvies, maar ook staan we klaar om complexere vragen omtrent het plaatsen of renoveren van kozijnen te beantwoorden. Kom langs in onze vestiging!
Offerte aanvragen

Laat je adviseren door een specialist

Bij Jac Klijn helpen we je graag met deskundig advies. Door onze jarenlange ervaring weten we precies wat in jouw situatie het beste & mooiste past.

We plannen graag een afspraak met je in, zodat we je van een passend advies kunnen voorzien.

Maak afspraak

Laat je inspireren met de woontrends

Ben je benieuwd naar onze collectie kozijnen? Kom dan langs in onze showroom! Hier kun je meer dan genoeg inspiratie opdoen en voorzien we je graag van een goed advies.

Onze medewerkers leiden je graag rond en kunnen alles vertellen over onze kozijnen.

Lees meer

Jac Klijn heeft alle benodigdheden

Bij Jac Klijn vind je alles voor het plaatsen, renoveren en verven van kozijnen. Als de kozijnen van je woning in Kaatsheuvel toe zijn aan vervanging, dan is Jac Klijn de bouwpartner waarbij je terecht kunt voor alle benodigdheden. Zo hebben we diverse producten voor het plaatsen van een houten deurkozijn of raamkozijn. Van kwalitatief hout, ijzerwaren en werkkleding, tot aan gereedschap, bouwchemie en accessoires. De mogelijkheden zijn eindeloos bij bouwpartner Jac Klijn!

Met een zowel ruim als divers assortiment en een grote voorraad, hebben we altijd alle benodigdheden om op een zowel correcte als veilige manier aan de slag te gaan. Dat begint al bij de voorbereiding, want een goede voorbereiding is het halve werk. Zo vind je in ons assortiment diverse veiligheidsartikelen zoals handschoenen, stofmaskers en brillen, maar ook behoort werkkleding tot de voorbereiding, als je kozijnen wilt gaan vervangen in Kaatsheuvel of omgeving.

Een correcte manier van plaatsen en afwerken van de kozijnen van ramen en deuren, is zeer belangrijk. Een kozijn heeft veel eigenschappen en is dan ook noodzakelijk. Daarnaast heeft een kozijn ook vaak een esthetische functie. Zo zijn kozijnen in verschillende stijlen, materialen en afwerkingen te realiseren, waardoor ze goed passen bij je inrichting. Een kozijn zorgt uiteraard ook voor structurele ondersteuning en is het tevens een barrière tussen binnen- en buitenomgeving. Bij Jac Klijn kun je terecht voor alle benodigdheden voor het plaatsen of renoveren van een houten deurkozijn of raamkozijn.

Voor bedrijven en particulieren

Jac Klijn is een groothandel in bouwmaterialen voor zowel bedrijven als particulieren. Of je nu als aannemer, zzp’er, bouwbedrijf of doe-het-zelver kozijnen wilt gaan vervangen in of nabij Kaatsheuvel, ben je bij Jac Klijn aan het juiste adres. Of het nu gaat om een houten deurkozijn of een raamkozijn. Wij hebben de juiste benodigdheden en onze specialisten geven graag deskundig advies. Zo hebben we een zeer ruim assortiment en houden we grote voorraden. Zo kun je als particulier of bouwbedrijf altijd bij ons terecht voor bulkafnames en is nabestellen vaak niet noodzakelijk. Bovendien ben je bij ons altijd verzekerd van kwalitatieve materialen tegen uitstekende prijzen.

Een kozijn vervangen?

Als je aan de slag gaat met het vervangen van een kozijn, dan zijn een aantal zaken van belang. Zo is het vervangen, plaatsen of renoveren van een kozijn een zeer secuur klusje. Een kozijn in een deur of raam heeft namelijk meerdere functies. Als er problemen, zoals houtrot, scheuren of andere problemen zijn, dan is het raadzaam daar snel op te anticiperen. Uiteraard kan het ook zo zijn dat je begint aan een verbouwing van een woning. Aangezien kozijnen tevens zorgen voor structurele ondersteuning, is het correct plaatsen van kozijnen dan ook een schone zaak. Een kozijn zorgt allereerst voor ondersteuning van de geplaatste ramen en deuren. Zo wordt het glas in een raam op zijn plek gehouden en blijft een deur goed op zijn plek in een muuropening. De kozijnen zijn tevens een barrière tussen de binnen- en buitenomgeving. Zo zorgt een kozijn voor een goede sluiting, zodat wind, regen, vuil of stof niet zomaar naar binnen komt.

Goede isolatie

Daarnaast zorgen kozijnen voor isolatie. Zo houdt een raam- of deurkozijn warmte goed binnen op koudere dagen en zorgt het er op warmere dagen juist voor dat de warmte buiten blijft. Problemen aan kozijnen zie je dan ook vaak terug in de energierekening. Zo kan er bijvoorbeeld sprake zijn van tocht of overmatig verlies van warmte door verouderde of kapotte kozijnen. Ook zorgen kozijnen voor geluidsisolatie. Als de kozijnen van je woning in Kaatsheuvel verouderd zijn, waarbij er zichtbare sprake is van scheuren, kieren of rot, dan is een renovatie raadzaam. Een strak afgewerkt kozijn oogt uiteraard goed en heeft dan ook vaak een esthetische functie. Bij Jac Klijn ben je aan het juiste adres als je aan de slag gaat met het plaatsen of renoveren van kozijnen. Met een ruim assortiment aan benodigdheden en deskundig advies, is de klus zo geklaard.

Kwalitatief materiaal voor een houten deurkozijn of raamkozijn

Het vervangen of plaatsen van nieuwe kozijnen begint bij een goede voorbereiding. Zo is het type hout dat gekozen wordt bij het plaatsen van essentieel belang. Bij Jac Klijn hebben we een groot assortiment hout en diverse formaten. Zo kun je bij ons terecht voor de aankoop van kwalitatief vurenhout, maar ook grenenhout, plaatmateriaal, tuinhout en gevelbekleding. Voor kozijnen hebben we tevens SLS-vurenhout, wat goed gebruikt kan worden voor constructies, zoals binnenkozijnen, kapconstructies en regelwerk. Vurenhout is goed bewerkbaar en is na het lakken, beitsen, verven en/of impregneren, goed bestemd tegen temperatuurverschillen en weersomstandigheden. Als je de kozijnen van je woning in Kaatsheuvel gaat vervangen of renoveren, dan helpen we je bij Jac Klijn graag aan het benodigd hout, gereedschap en materiaal.

afspraak maken?

  Advies nodig? Bel of mail ons

  BouwPartner Jac Klijn
  Amerikastraat 18
  5171 PL Kaatsheuvel

  T: 0416-280055info@jac-klijn.nl

  Plaatsen van een houten kozijn

  Wil je een houten deurkozijn of raamkozijn gaan plaatsen of renoveren? Dan zijn een aantal essentiële benodigdheden van belang. Bij groothandel Jac Klijn vind je alles omtrent het plaatsen, vervangen, renoveren en verven van kozijnwerk. Om goed voorbereid te beginnen, is meetgereedschap cruciaal. Zo is een kozijn vervangen of plaatsen, een precies werkje. De juiste afmetingen voorkomen dan ook een hoop hoofdpijn. Voor advies bij het opmeten van kozijnwerk ben je bij ons op de zaak dan ook van harte welkom. Om een houten kozijn goed te bevestigen, is het gebruik van kwalitatieve schroeven en spijkers van essentieel belang. Bij Jac Klijn heb je de keuze uit een grote selectie aan schroeven, spijkers en andere bevestigingsmaterialen zoals kit en kitpistolen. Daarnaast hebben we ook een groot assortiment boren, hamers, schroevendraaiers. Onze medewerkers in de winkel én van de klantenservice staan klaar voor al je vragen.

  Verfbenodigdheden

  Bij Jac Klijn vind je tevens een groot assortiment verfbenodigdheden. Zo houden we een ruime selectie (grond)verf en primers aan, speciaal voor gebruik op kozijnen en bevestigingsmateriaal. Het kiezen van een hoogwaardige grondverf of primer is altijd belangrijk, na het plaatsen van een nieuw kozijn. Naast een ruim verf assortiment, hebben we bovendien veel benodigdheden zoals rollers, kwasten, schuurpapier, tape en vulmiddelen, maar ook veiligheidsuitrusting en schoonmaakmiddelen. Op die manier kun je zonder zorgen aan de slag gaan met het vervangen of renoveren van de kozijnen van je woning in Kaatsheuvel.

  Deskundig advies

  Naast alle benodigdheden voor het vervangen, plaatsen of renoveren van kozijnwerk, ben je bij Jac Klijn aan het juiste adres voor deskundig advies. Onze medewerkers hebben veel ervaring in de bouw en beschikken over veel productkennis. Zo ben je altijd verzekerd van deskundig advies en kun je rekenen op de juiste materialen en benodigdheden. Of je nu als zzp’er, bedrijf of doe-het-zelver bij ons binnenkomt. Bij ons loop je weg met de juiste benodigdheden voor het renoveren en plaatsen van een houten raamkozijn en deurkozijn.

  Showroom voor inspiratie

  Wil je eerst inspiratie opdoen, voordat je aan de slag gaat met het renoveren of plaatsen van een houten kozijn, zoals een deurkozijn of raamkozijn? Je bent van harte welkom bij onze showroom. In onze showroom vind je diverse raam- en deurkozijnen ter inspiratie, waarbij onze medewerkers je direct kunnen adviseren. Zo krijg je een goed idee van de mogelijkheden voor de kozijnen van je woning in Kaatsheuvel. We staan altijd klaar voor vragen en ook voordat je een bezoekje komt brengen, kun je contact opnemen met onze klantenservice.

  Kwalitatieve materialen voor uitstekende prijzen

  Al vele vakmensen, doe-het-zelvers, bedrijven en zzp’ers kozen voor Jac Klijn, vanwege onze uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. We kunnen voordelige prijzen hanteren voor onze producten, aangezien we de bouwmaterialen zelf inkopen. Op die manier wordt het plaatsen of renoveren van de kozijnen van je woning in Kaatsheuvel een stuk voordeliger.
  Offerte aanvragen

  Bezoek onze winkel

  Bij Jac Klijn ben je tevens verzekerd van de meest kwalitatieve en duurzame producten, zodat je verzekerd bent van een prachtig eindresultaat. Ongeacht de bouwklus die je aangaat, zorgen we ervoor dat je volledig voorbereid aan de slag kunt gaan. Zo kun je tevens bij ons terecht voor de aankoop van badkamer en ander sanitair producten en benodigdheden, waarbij je kunt rekenen op uitstekende prijzen.

  Als bouwpartner van Kaatsheuvel en omgeving, staan we klaar voor al je vragen omtrent het vervangen of renoveren van kozijnwerk, maar ook andere klussen, verbouwingen of renovaties. Met een groot assortiment en gespecialiseerd personeel, is Jac Klijn dan ook een begrip in de omgeving. Zo hechten we veel waarde aan service en kun je altijd rekenen op uitstekend aankoopadvies. Daarnaast heten we je van harte welkom bij onze showroom. Laat je inspireren bij bouwpartner Jac Klijn!

  Assortiment

  Zeker weten dat de juiste adviseur tijd voor jou heeft?

  BouwPartner Jac Klijn
  Amerikastraat 18
  5171 PL Kaatsheuvel

  T: 0416-280055info@jac-klijn.nlMaak afspraak